O kompaniji

O kompaniji

Kvalitet i pouzdanost već 25 godina

Glas Komerc d.o.o. Gradačac je društvo, sa ograničenom odgovornošću za export-import, trgovinu na veliko i malo, proizvodnju i usluge, osnovano 19.06.1997. godine. Našim kupcima smo ponudili usluge za usko-specijalizirane završne radove u građevinarstvu, a zatim i visokokvalitetne građevinske materijale domaćih i stranih proizvođača, sa jasnim ciljem daljeg razvoja u ponudi građevinskih proizvoda.

U nastojanju da kupcima osiguramo kvalitet, pouzdanost i najbolje cijene, te sopstvenom proizvodnjom doprinesemo razvoju Bosanskohercegovačke prepoznatljivosti, Glas Komerc d.o.o. je proširio svoju djelatnost 2010. godine te otpočeo proizvodnju boja, lakova i praškastih materijala. Od 2010. godine intezivno radimo na prepoznatljivosti i promociji naših GK Proizvoda.

Danas je Glas Komerc d.o.o. mala, ali zadovoljna porodica okupljena oko bazne ideje vodilje da našim klijentima ponudimo pouzdanost i kvalitet. Uposleno je preko 70 radnika, sa tendencijom stalnog rasta i stvaranja novih prilika za upošljavanje. Vodimo brigu o zadovoljstvu uposlenika, svjesni činjenice da samo stručne i motivisane osobe mogu pružiti najbolju uslugu, savjetovanje i prijatnu kupovinu u relaksiranom okruženju.

Naši tim Podopolagača će brzo, pouzdano i kvalitetno postaviti parket i/ili laminat u Vaše objekte, bilo da se postvljanje radi u mozaiku ili standardno jednostvano postvljanje.

Kao društveno odgovorna firma uvijek vodimo računa da smo u stalnoj komunikaciji sa loklanim zajednicama, vodeći računa o njihovim potrebama, ali i okolišu i životnoj sredini. Svi naši GK proizvodi, posjeduju ateste izdate od strane Instituta za građevinarstvo, građevinske materijale i nemetale – Tuzla (www.institut-git.ba).

Potpisan Ugovor, o zbrinjavanju otpada sa renomiranim partnerom Eko život d.o.o. Tuzla (www.ekozivot.ba), osigurava da je zbrinjavanje otpada u skladu sa posljednjim standardima i kvalitetom iz oblasti efikasnog i za prirodu prihvatljivog načina upravljanja otpadom.

Naša budućnost je u daljnjem razvoju maloprodajne i veleprodajne mreže, proširenjem proizvodnih kapaciteta za postojeće, te pokretanje novih proizvodnih linija za GK proizvode.

Počnite kucati da vidite proizvode koje tražite.